Celý článek zpět

SUV jsou stále na špičce popularity! Důvody jsou jasné.

SUV neboli sportovně-užitkové vozy, si neustále upevňují svou pozici na trhu, a nejen u nás. A proč tomu tak je? SUV jednoduše dovedou splnit různá a specifická přání zákazníka, a to jak do velikostí vozů, tak i do všech vlastností, které dnešní náročný zákazník vyžaduje. Vznikají tak SUV poměrně velkých rozměrů, menší vozy, nebo SUV zaměřená jen image a městský styl.

Dvě fotky
Dvě fotky

Automobilky se přitom snaží cílit na každou skupinu zákazníků zvlášť. Obecně je to ale tak, že každý zákazník chce, aby jeho SUV jezdilo stejně skvěle jako hatchback, chce prostor jako v kombi, pohodlí, a ideálně také nízkou spotřebu paliva a pokročilé technologie. A pochopitelně, že se vůz musí líbit. A moderní SUV tohle prostě umí, zákazníkům splní vše, co od nic očekávají, a ještě i něco přidají. 

V každém SUV tak máte dostatek osobního prostoru i slušný zavazadlový prostor. Navíc vám esúvéčka nabízejí slušný nadhled, pohodové nastupování, a především větší bezpečí. A o tom, že současná SUV vypadají skvěle, nemusí být žádné pochyby. A když k tomu připočtete třeba i běžnou cestu na chatu těžkým terénem, která vašemu vozu nečiní žádný problém, je rozhodnuto, SUV si vás navždy získal.